HSR Klakring 2020

  - Mest håndbold for flest

 
HSR Klakring 2020

  - Mest håndbold for flest

Flensburg-Handewitt gæster Juelsminde Hallen

Dato: Torsdag, d. 13.08.2020

D. 29 august byder vi Bundesliga topklubben SG Flensburg-Handewitt velkommen til Juelsminde Hallen, hvor de skal spille træningskamp mod ligaholdet Fredericia HK. 

Køb din billet her på HSR Klakring 2020's hjemmeside lørdag d. 15. aug. kl. 12:00!
(Klik her, for at komme til billetsalg 👇🏻)

Flensburg er på træningslejr i Juelsminde, og vi har i HSR Klakring 2020 fået mulighed for at være arrangør på dette event, som er en unik mulighed for at opleve tophåndbold i hallen.

Det er unik mulighed for os som forening at kunne byde et af verdens bedste håndboldhold velkommen til Juelsminde, og vi er super klar til både at give Flensburg, Fredericia og især tilskuerne en fantastisk oplevelse” siger Ronni Laursen, bestyrelsesmedlem og tovholder på dette arrangement. 

Det har været et ønske længe at kunne tiltrække en af de helt store ”spillere” til hallen, og da nyheden om deres træningslejr skulle foregå i Juelsminde, var en træningskamp i den lokale idrætshal oplagt.

Der har været et tæt samarbejde og dialog med Lars Christiansen, som udover selv at være aktiv træner i HSR Klakring 2020, også er ansat i den sportslige ledelse i SG Flensburg-Handewitt til dagligt.

Da Lars nævnte en mulig træningskamp i Juelsminde var vi som bestyrelse ét stort smil, og kunne slet ikke lade vær med at gribe den bold han spillede ud. Det er klart at der er meget arbejde, koordinering og planlægning i det, men vi ser det som en gylden mulighed for at give vores medlemmer og aktive en håndboldoplevelse fra højeste niveau helt tæt på” siger Ronni Laursen.

Grundet den samfundskrise vi befinder os i med Covid-19 som en dominerende faktor, betyder det desværre et reduceret antal tilskuere i hallen og særlige regler for afholdelse af arrangementet.

Det er super ærgerligt at vi ikke må sælge nogle flere billetter, men vi er meget bevidste omkring myndighedernes retningslinjer til kampen, og det vigtigste for os er at skabe nogle trygge og sikre rammer for vores tilskuere.” siger Ronni Laursen.


Pas på hinanden til håndboldklub

Dato: Torsdag, d. 13.08.2020
Cinque Terre

Vi er alle ved, at være tilbage fra sommerferien og COVID-19 (Corona) er stadig en del af vores hverdag. Vi der færdes i hallerne, kommer der af 3 forskellige årsager. Derfor er der også forskellige måde vi kan hjælpe hinanden på.

Dansk Håndbold Forening (DHF) har beskrevet det rigtig godt for os. Vi vil anbefale alle, at læse deres pressemeddelse her: Pas på hinanden til håndboldklub

Vi bringer dog lige de hurtige og præcise retningslinjer her, for nemhedens skyld.

Er du håndboldspiller? Læs her

 • Bliv hjemme, hvis du eller nogen i din familie er i risikogruppen. Bliv også hjemme, hvis du har symptomer som feber, hoste og muskelømhed.
 • Gå straks hjem, hvis du får symptomer undervejs til træning – selv ved milde symptomer.
 • Respekter og efterlev alle anvisninger fra din forening og din træner
 • Husk god håndhygiejne før, under og efter træning – medbring selv håndsprit

Er du håndboldtræner? Læs her

 • Vær det gode eksempel og sørg for, at retningslinjerne overholdes før, under og efter træningen
 • Der skal være en træner eller frivillig til stede pr. gruppe, når der er tale om aktiviteter for børn og unge.
 • Det gældende forsamlingsforbud skal altid respekteres (pr. 8. juli 100 personer). Der må godt være flere end forsamlingsforbuddet til stede på én idrætsfacilitet – dog kun så længe, der er tale om forskellige aktiviteter og grupper, der hver især holder sig inden for forsamlingsforbuddet.
 • Planlæg din træning, så der veksles mellem øvelser med og uden kropskontakt. Ved øvelser uden kropskontakt anbefales det, at der holdes to meter afstand.
 • Hyppig og grundig rengøring af fælles kontaktpunkter skal som minimum ske en gang dagligt og oftere ved mange berøringer.

Er du forælder til en håndboldspiller? Læs her

 • Hold dit barn hjemme fra træning, hvis der er symptomer som feber, hoste og muskelømhed – og forklar, at barnet straks skal blive hentet under træning, selv ved milde symptomer
 • Respekter og efterlev alle anvisninger fra dit barns forening og træner. Sæt dig ind i retningslinjerne og forklar dem til dit barn
 • Sørg for, at dit barn er klar til træning: Det vil sige, at dit barn er omklædt hjemmefra, har fyldt drikkedunk, medbringer egen bold, håndklæde til at tørre sved af med og håndsprit.
 • Husk de gode retningslinjer for tilskuere, hvis du bliver og ser dit barns træning.

Pas på hinanden 🤾🏼 😊


2020 – Én klub, mange mål

Dato: Tirsdag, d. 26.05.2020

I de seneste par år har der været et rigtigt godt holdsamarbejde på tværs af to klubber: HSR og Klakring IF. Dette gode holdsamarbejde har medført, at man nu har besluttet at slå sig sammen til én klub, i stedet for et holdsamarbejde mellem to frivillige foreninger.

Det blev til fem års succesfuldt holdsamarbejde, og to samarbejdsvillige og udviklingsorienterede bestyrelser, har vi nu valgt at samle bestyrelserne til én klub: HSR Klakring 2020 
Denne fusion skal være med til frigive ”arme og ben” til det store udvalgsarbejde som hører med til arbejdet i en frivillig forening. 

Vi har været to bestyrelser, to kasserer, haft to budgetter. Vi håber, det bliver lidt nemmere nu  –   siger formand for klubben Søren Østergaard.

Et stærkere samspil på mange parametre er grundlaget for stiftelsen af HSR Klakring 2020. Udover at vi stiller med ungdomshold i alle rækker og aldre, så er vi også påmønstret på en stærk seniorafdeling, hvor vi stiller med 3 hold på damesiden, og to på herresiden. Begge 1. hold spiller i Jyllandsserien.

Var vi som Klakring IF ikke gået ind i det, så er jeg i tvivl om, hvorvidt vi havde haft håndbold i Klakring i dag. Frygten dengang var, at vi ikke ville have nok spillere til at lave hold. Ved at slå os sammen har vi fået hold i alle rækker, så børnene kan spille på det niveau, som de har, og i deres egen aldersgruppe”  –   siger næstformand Britta Roslyng.


Ny klub – Nyt logo

Dato: Tirsdag, d. 26.05.2020
Cinque Terre

En ny klub kræver et nyt logo! Derfor er der blevet udviklet et helt nyt logo til den nye forening. I logoet har vi forsøgt at indramme farver fra både HSR og Klakring.

Logoet er designet af foreningens bestyrelse, og vil selvfølgelig figurere på de nye spillesæt.

Se nyhedsarkiv