HSR Klakring 2020

  - Mest håndbold for flest

 
HSR Klakring 2020

  - Mest håndbold for flest

Nyt medlem

Klik på "Tilmeld" udfyld skemaet og klik "Tilmeld". Det er MEGET vigtig at mail adresse og mobil nr er korrekte da kun disse kan give adgang for tilmelding på hold og alt information fra foreningen kommer også til en af de to muligheder.

Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. mail, som du senere selv kan ændre ved at logge ind på "Medlemlogin" her på siden.


Medlemslogin

Her kan du også rette andre informationer i din profil.

Vejledning:

Du skal enten bruge dit mobilnr eller din e-mail adresse som brugernavn og den adgangskode du har fået tilsendt ved tilmelding til en idræt.

Har du ingen adgangskode fået tilsendt, skal du klikke på "Glemt adgangskode" og udfylde med din e-mail adresse, hvorefter der straks vil blive tilsendt en ny adgangskode. Koden kan du senere ændre til noget du bedre kan huske.

Hvordan opretter jeg mig, som forælder?

Hvis du har 1 eller flere børn, som skal tilmeldes således du kan betale alle kontigenter med 1 betalingskort, gør du følgende:

  1. Opret dig selv som medlem.
  2. Opret barn/børn på samme vis, men med sammen Email og mobilnr som du brugte til dit eget login.
  3. Tilmeld barn/børn via Hold Tilmelding
  4. Log ind og tilmeld betalingskort under Økonomi -> Kortoplysninger (Visa).
  5. Efter Login på Hold tilmeldingen kan der vælges imellem dig selv og barn/børn.

 

Frivillighed

Den frivillige arbejdskraft er en uvurderlig og uundværlig del af foreningslivet. De frivillige hænder kan imidlertid være svære at indfange og fastholde.