Flensburg-Handewitt gæster Juelsminde Hallen

D. 29 august byder vi Bundesliga topklubben SG Flensburg-Handewitt velkommen til Juelsminde Hallen, hvor de skal spille træningskamp mod ligaholdet Fredericia HK.

Køb din billet her på HSR Klakring 2020’s hjemmeside lørdag d. 15. aug. kl. 12:00!

Flensburg er på træningslejr i Juelsminde, og vi har i HSR Klakring 2020 fået mulighed for at være arrangør på dette event, som er en unik mulighed for at opleve tophåndbold i hallen.

Det er unik mulighed for os som forening at kunne byde et af verdens bedste håndboldhold velkommen til Juelsminde, og vi er super klar til både at give Flensburg, Fredericia og især tilskuerne en fantastisk oplevelse” siger Ronni Laursen, bestyrelsesmedlem og tovholder på dette arrangement.

Det har været et ønske længe at kunne tiltrække en af de helt store ”spillere” til hallen, og da nyheden om deres træningslejr skulle foregå i Juelsminde, var en træningskamp i den lokale idrætshal oplagt.

Der har været et tæt samarbejde og dialog med Lars Christiansen, som udover selv at være aktiv træner i HSR Klakring 2020, også er ansat i den sportslige ledelse i SG Flensburg-Handewitt til dagligt.

Da Lars nævnte en mulig træningskamp i Juelsminde var vi som bestyrelse ét stort smil, og kunne slet ikke lade vær med at gribe den bold han spillede ud. Det er klart at der er meget arbejde, koordinering og planlægning i det, men vi ser det som en gylden mulighed for at give vores medlemmer og aktive en håndboldoplevelse fra højeste niveau helt tæt på” siger Ronni Laursen.

Grundet den samfundskrise vi befinder os i med Covid-19 som en dominerende faktor, betyder det desværre et reduceret antal tilskuere i hallen og særlige regler for afholdelse af arrangementet.

Det er super ærgerligt at vi ikke må sælge nogle flere billetter, men vi er meget bevidste omkring myndighedernes retningslinjer til kampen, og det vigtigste for os er at skabe nogle trygge og sikre rammer for vores tilskuere.” siger Ronni Laursen.

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *